تاريخ انتشار:
چهارشنبه 24 اسفند 1401 - 10:47
گزارش رونمایی از کتاب "مدرسه سلیمانی"
به گزارش روابط عمومی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، در تاریخ 8 اسفند ماه 1401، مراسم رونمایی از کتاب "مدرسه سلیمانی" کدر مرکز رایزنی فرهنگی کشورمان در شهر بیروت انجام شد. این افتتاحیه که با همکاری رایزنی فرهنگی و دار الولاء که ناشر این کتاب است و نویسنده پاکستانی جناب اقای مهدی نقوی انجام شد.
مرد بی نظیر در محور مقاومت و اینکه برادری از پاکستان به نام دکتر سید حسن رضا نقوی کتابی به زبان اردو در هند و پاکستان و منطقه درباره شهید قاسم سلیمانی نوشته است گواه روشنی است اینکه شهید سلیمانی یک قهرمان جهانی است. من معتقدم این کتاب که به نام شهید قاسم سلیمانی شهرت دارد، قطعاً برای هر فردی که مشتاق شناخت ابعادی از شخصیت و نقش پیشگام او در خلق پیروزی است مفید است.
سپس سید نقوی نویسنده کتاب گفت: شهید قاسم سلیمانی یک الگو فقط برای مسلمان ها نیست بلکه مسیحی، دروزی و علوی هم از ایشان تقدیر می کنند. من در مطالعه خودم حد اقل در این سه قرن اخیر تا حالا ندیدم که یک فرد از غیر علماء به اندازه حاج قاسم سلیمانی به اسلام و انسانیت خدمت کرده باشد.
برای همین همه قشر های جامعه ایران، پاکستان، لبنان، سوریه، فلسطین و عراق ایشان را از خودشان می دانند. برای همین مردم فلسطین ایشان را شهید قدس، مردم لبنان ایشان را شهید مقاومت، مردم عراق و سوریه ایشان را سالار شهدای مدافعین حرم، مردم افغانستان ایشان را قهرمان تاریخی، مردم پاکستان ایشان را بنیانگذار جبهه مقاومت و مردم ايران ایشان را سردارِ دل ها و سردارِ آسمانی می نامند.
سید کمیل باقرزاده نیز گفت :
همه کسانی که اینجا نشسته اند (پاکستانی، ایرانی و لبنانی)، همین تنوع در این سالن کوچک، همه بر سر شخصیتی به نام قاسم سلیمانی اتفاق نظر داشتند، همین صحنه کافی است که بگوییم قاسم سلیمانی کیست ، مکتب سلیمانی چیست، همین صحنه برای نشان دادن بین المللی بودن این شخصیت و این جبهه که حاج قاسم رکن اساسی آن در تأسیس، پشتوانه، تثبیت، تداوم، تحکیم و گسترش آن بود.کافی است.
امروز وقتی از مکتب حاج قاسم صحبت می کنیم، صحبت از مکتب یکی از شاگردان امام خمینی (ره) است که شعله ور انقلاب و روحیه مقاومت و بسیج در بین ملت های مستضعف و مسلمان است. یکی از مهم ترین ارکان مهم این مکتب، بین المللی بودن آن است. ما در رایزنی فرهنگی با همکاری بقیه دستگاه های فرهنگی مصمم هستیم و نیت واقعی داریم که این جبهه، جبهه مقاومت را تا انتهای مرزهای فرهنگی گسترش دهیم و یک جبهه واقعی فرهنگی را ایجاد کنیم.
در خاتمه، نویسنده نسخه های ارائه شده به حضار را امضا کرد.